Mijn naam is Queenie Degruytere. Mijn passie ligt in het begeleiden van mensen om zich goed te voelen en een stukje rust te vinden in onze hectische leefwereld. Luisteren, mee nadenken over mogelijke positieve veranderingen in je leven, je lichamelijk helpen ontspannen door massage… dat is mijn ding!

Mijn interesse voor het coachen werd gewekt in de loop van mijn jarenlange carrière als danseres. Ik leerde ontelbare vrouwen dansen en merkte daarbij dat velen worstelen met een gezonde levensstijl, met het loslaten van stress, met hun zelfvertrouwen en het aanvaarden van zichzelf.

Dit besef, gecombineerd met mijn eigen levensverhaal, motiveerde me om mensen ook op een andere manier te gaan begeleiden. Ik volgde een driejarige opleiding tot erkend gezondheidscoach, evenals verschillende massage-opleidingen. Sinds 2016 help ik mensen met het maken van positieve veranderingen in hun leven.

De praktijk is momenteel gesloten. Er kunnen geen afspraken vastgelegd worden.

 

Ontspannende massage

Onze massages doen stress-symptomen wegsmelten als sneeuw voor de zon. Kies voor een doeltreffende stoelmassage of een klassieke Zweedse lichaamsmassage.

Meer…

Anti-stress coaching

Ontdek je hoe je stress kan loslaten en ontspanning volledig kan toelaten in je leven, via coachingsgesprekken en toepassing in de praktijk.

Meer…

Programma Gezonde levensstijl

Gezond eten, meer bewegen, voldoende slapen… hoe begin je eraan en hoe houd je het vol?
Wij begeleiden je in het aannemen van gezonde gewoontes.

Meer…