* Momenteel worden geen nieuwe coachingstrajecten opgestart *

Als je iemand de gewone vraag: “Hoe is het?” stelt, is de kans heel groot dat het antwoord “druk” is. Of “moe”.

We proberen de dagelijkse agenda bij te houden, met wisselend succes. Hierdoor bouwt spanning zich op die we op de duur nog maar moeilijk kwijt raken. De weken en maanden vliegen voorbij, en eigenlijk weten we niet goed meer hoe die stress los te laten.

Ons lichaam en onze geest hebben ontspanning nodig om te kunnen recupereren en om nieuwe stressmomenten te kunnen opvangen. Via anti-stress of ontspanningscoaching bij Innerlijke Rust herontdek je manieren om te ontspannen en volledig tot rust te komen. Deze zetten we ook om in de praktijk, zodat je meteen dat stressvrije gevoel en de veerkracht terugvindt.

Elke coaching is uniek met een speciaal voor jou op maat gemaakt programma.

Locatie

Afspraken vinden plaats in mijn praktijk te Huldenberg.

Tarief

Een eerste sessie duurt één tot anderhalf uur en kost 60 euro. Hierin bekijken we je vraag en de mogelijke oplossingen.
Sessie 2, 3 en 4 duren een uur en kosten 50 euro per sessie. Je kiest zelf hoeveel tijd er tussen de afspraken ligt (maximum 4 weken).
Vanaf de vijfde sessie kunnen we een half uur samenzitten om je vooruitgang op te volgen en bij te sturen waar nodig. Je betaalt dan 25 euro per sessie.

Je bent steeds vrij om de afspraken stop te zetten.

Contact

Contacteer me vrijblijvend via info@innerlijkerust.be of 0479 37 49 62 als je vragen hebt of als je een afspraak wil maken.