*de massagepraktijk is tijdelijk gesloten*

Onze ontspannende massages doen stress-symptomen wegsmelten als sneeuw voor de zon.

Door het losmaken van de spieren tijdens een relaxerende massage, kunnen spanningen losgelaten worden en komt het lichaam tot rust. Dit heeft ook een positieve invloed op de geest waardoor stressgedachten afnemen en je je kan overgeven aan een weldadig gevoel van complete ontspanning.

Je kan kiezen voor:
- Zweedse massage
- Dieptemassage (deep tissue massage)
- Zen massage
- Stoelmassage

 

Gerust genieten: bij Innerlijke Rust houden we rekening met de richtlijnen tegen de verspreiding van het coronavirus.
(update 7 maart 2022)

- handgel blijft beschikbaar om je handen te ontsmetten.
- het mondmasker hoeft niet meer gedragen te worden tijdens de sessie.

- na elke klant wordt de praktijk ontsmet en de gebruikte materialen worden vervangen. Daarom vragen we niet vroeger dan het afgesproken uur aan te komen.

Als je je ziek voelt of gezondheidsklachten hebt (verkoudheid, griep of symptomen zoals hoesten, niezen, keelpijn, benauwdheid, koorts,...) gelieve dan je afspraak te annuleren. 

Zweedse massage

De uitgebreide klassieke lichaamsmassage ontspant lichaam en geest. De verschillende massagetechnieken worden uitgevoerd met een zachte, biologische massage-olie. Je voelt de stress helemaal van je afglijden!

Enkele voordelen van Zweedse massage:
- vermindert spierspanning
- stimuleert de bloedcirculatie
- detox-effect: afvalstoffen worden afgevoerd
- vermindert stress en piekeren
- zelfzorg: puur genieten van tijd voor jezelf

Tarief:
Rug, nek en schouders: 50 minuten - 50 euro
Volledige lichaamsmassage: 75 minuten - 75 euro
Volledige lichaamsmassage: 90 minuten - 90 euro

 

Dieptemassage (deep tissue massage)

Een dieptemassage, ook gekend als deep tissue massage, is een stevige behandeling die onder andere werkt op het bindweefsel rond de spieren. Als je bijvoorbeeld langdurig dezelfde houding aanneemt (zoals achter de computer...), worden de omliggende weefsels rond de spieren stroever en krijg je het gevoel helemaal vast te zitten. Het losmaken van deze weefsels zorgt ervoor dat er meer ruimte ontstaat en je spieren terug soepeler aanvoelen.
Ook spierknopen (triggerpoints) en blokkades kunnen met deze diepgaande massage aangepakt worden.

Deze behandeling is steviger dan de klassieke Zweedse ontspanningsmassage, maar mag geen pijn doen. Een goede communicatie is belangrijk om het evenwicht te vinden tussen een goede pijn waarbij het lichaam kan loslaten, en een te intense pijn waarbij verkramping enkel verergert. We zullen daarom geregeld vragen of je pijn ervaart, of je meer of minder druk wenst, en houden altijd rekening met jouw pijngrens.

Tarief:
Rug, nek en schouders: 60 minuten - 60 euro
Volledig lichaam: 90 minuten - 90 euro

 

Zen massage

Wil je genieten van de pure ontspanning van massage maar ben je niet zo zot van de olie, en hou je bovendien eigenlijk liever je kledij aan? Dan is onze Zen massage perfect voor jou! In deze formule ligt de focus op het hoofd, de nek, de armen/handen en de voeten. Door de vele zenuwuiteinden op deze plaatsen heeft de massage een uitzonderlijk ontspannend effect op het hele lichaam. Net als al onze andere formules is dit volop genieten in een warme, aangename sfeer.

Tarief:
Zen massage (hoofd, nek, armen, handen, voeten): 60 minuten - 60 euro
Deze massage gebeurt zonder olie. Je hoeft je niet te ontkleden.

 

Stoelmassage

Deze massage gebeurt terwijl je op een ergonomische massagestoel zit. De comfortabele houding laat je toe je volledig te ontspannen terwijl de nek, de schouders en de rug losgemaakt worden.

Enkele voordelen van stoelmassage:
- neemt minder tijd in dan een klassieke massage
- er wordt geen olie gebruikt
- gebeurt op de kledij
- diepe ontspanning door de focus op stresspunten (triggerpoints) in nek, schouders en rug

Tarief:
Rug, nek en schouders: 30 minuten - 40 euro

 

Praktisch

*er kunnen momenteel geen afspraken geboekt worden*

We starten steeds met een kort verkennend gesprek. Op die manier kan de massage helemaal op jouw noden afgestemd worden, en kan er rekening gehouden worden met eventuele gezondheidskwesties.
De betaling gebeurt bij voorkeur met de Payconic/Bancontact app op de smartphone. Voorzie gepast geld indien je cash betaalt.