Onze ontspannende massages doen stress-symptomen wegsmelten als sneeuw voor de zon.

Door het losmaken van de spieren tijdens een relaxerende massage, kunnen spanningen losgelaten worden en komt het lichaam tot rust. Dit heeft ook een positieve invloed op de geest waardoor stressgedachten afnemen en je je kan overgeven aan een weldadig gevoel van complete ontspanning.

Je kan kiezen voor:
- Zweedse massage
- Dieptemassage (deep tissue massage)
- Zen massage
- Stoelmassage

Of schenk een cadeaubon!

Gerust genieten: bij Innerlijke Rust houden we rekening met de richtlijnen van de overheid tegen de verspreiding van het coronavirus in de massagesector.

- gelieve op het afgesproken tijdstip aan te komen (niet vroeger).
- bij aankomst vraag ik je je handen te ontsmetten.
- we dragen beiden een mondmasker (indien nodig kan je een lichtgewicht wegwerpmasker bij mij verkrijgen).
- massage van het gelaat wordt tijdelijk niet uitgevoerd.
- de betaling gebeurt bij voorkeur via de bancontact/payconic app op de smartphone of via overschrijving. Indien je liever cash betaalt, voorzie dan gepast geld.
- na elke klant wordt de praktijk grondig ontsmet en de gebruikte materialen worden vervangen (vandaar ook de vraag om niet vroeger dan het afgesproken uur aan te komen).

Als je je ziek voelt of gezondheidsklachten hebt zoals hoesten, niezen, keelpijn, benauwdheid (met of zonder koorts), gelieve dan je afspraak te annuleren. Gezien de huidige omstandigheden zijn daar geen kosten aan verbonden. 

 

Zweedse massage

De uitgebreide klassieke lichaamsmassage ontspant lichaam en geest. De verschillende massagetechnieken worden uitgevoerd met een zachte, biologische massage-olie. Je voelt de stress helemaal van je afglijden!

Enkele voordelen van Zweedse massage:
- vermindert spierspanning
- stimuleert de bloedcirculatie
- detox-effect: afvalstoffen worden afgevoerd
- vermindert stress en piekeren
- zelfzorg: puur genieten van tijd voor jezelf

Tarief:
Volledige lichaamsmassage: 75 minuten - 70 euro
Volledige lichaamsmassage: 90 minuten - 80 euro
Rug, nek en schouders: 45 minuten - 50 euro
Benen en voeten: 45 minuten - 50 euro

 

Dieptemassage (deep tissue massage)

Een dieptemassage, ook gekend als deep tissue massage, is een stevige behandeling die onder andere werkt op het bindweefsel rond de spieren. Als je bijvoorbeeld langdurig dezelfde houding aanneemt (zoals achter de computer...), worden de omliggende weefsels rond de spieren stroever en krijg je het gevoel helemaal vast te zitten. Het losmaken van deze weefsels zorgt ervoor dat er meer ruimte ontstaat en je spieren terug soepeler aanvoelen.
Ook spierknopen (triggerpoints) en blokkades kunnen met deze diepgaande massage aangepakt worden.

Deze behandeling is steviger dan de klassieke Zweedse ontspanningsmassage, maar mag geen pijn doen. Een goede communicatie is belangrijk om het evenwicht te vinden tussen een goede pijn waarbij het lichaam kan loslaten, en een te intense pijn waarbij verkramping enkel verergert. We zullen daarom geregeld vragen of je pijn ervaart, of je meer of minder druk wenst, en houden altijd rekening met jouw pijngrens.

Enkele voordelen van deep tissue massage:
- vermindert chronische spierspanning
- vermindert rug- en nekpijn door het langdurig aannemen van een ongezonde houding
- geeft een grotere bewegingsvrijheid
- verbetert de houding
- ook sporters hebben baat bij een dieptemassage

Tarief:
Rug, nek en schouders: 60 minuten - 70 euro
Volledig lichaam: 90 minuten - 85 euro

 

Zen massage

Wil je genieten van de pure ontspanning van massage maar ben je niet zo zot van de olie, en hou je bovendien eigenlijk liever je kledij aan? Dan is onze Zen massage perfect voor jou! In deze formule ligt de focus op het hoofd, de nek, de armen/handen en de voeten. Door de vele zenuwuiteinden op deze plaatsen heeft de massage een uitzonderlijk ontspannend effect op het hele lichaam. Net als al onze andere formules is dit volop genieten in een warme, aangename sfeer.

Tarief: 

Zen massage (hoofd, nek, armen, handen, voeten): 60 minuten - 60 euro
Deze massage gebeurt zonder olie. Je hoeft je niet te ontkleden.

 

Stoelmassage

Deze massage gebeurt terwijl je op een ergonomische massagestoel zit. De comfortabele houding laat je toe je volledig te ontspannen terwijl de nek, de schouders en de rug losgemaakt worden.

Enkele voordelen van stoelmassage:
- neemt minder tijd in dan een klassieke massage
- er wordt geen olie gebruikt
- gebeurt op de kledij
- diepe ontspanning door de focus op stresspunten (triggerpoints) in nek, schouders en rug

Tarief:
Rug, nek en schouders: 30 minuten - 40 euro

 

Praktisch

Afspraken kan je boeken via telefoon (0479 37 49 62) of per mail (info@innerlijkerust.be). De massages vinden plaats bij Innerlijke Rust in Oud-Heverlee.

We starten steeds met een kort verkennend gesprek. Op die manier kan de massage helemaal op jouw noden afgestemd worden, en kan er rekening gehouden worden met eventuele gezondheidskwesties.

Cadeaubon

Voor al onze massages is een cadeaubon verkrijgbaar, of je kan zelf het bedrag bepalen. Op die manier schenk je een poosje heerlijke ontspanning en innerlijke rust. Een zalig cadeau om te geven en te krijgen!

De bon kan per post of per e-mail bezorgd worden, of je kan deze na afspraak komen ophalen.
Contacteer ons via info@innerlijkerust.be of 0479/37 49 62 voor alle vragen of om een tijdstip voor ophaling af te spreken.

Je kan de cadeaubon ook online bestellen:


Maak je keuze:
Naam van de ontvanger: