Onze ontspannende massages doen stress-symptomen wegsmelten als sneeuw voor de zon.

Door het losmaken van de spieren tijdens een relaxerende massage, kunnen spanningen losgelaten worden en komt het lichaam tot rust. Dit heeft ook een positieve invloed op de geest waardoor stressgedachten afnemen en je je kan overgeven aan een weldadig gevoel van complete ontspanning.

Je kan kiezen voor:
- Zweedse massage
- Hot stone massage
- Zen massage
- Stoelmassage

Of schenk een cadeaubon!

 

Zweedse massage

De uitgebreide klassieke lichaamsmassage ontspant lichaam en geest. De verschillende massagetechnieken worden uitgevoerd met een zachte massage-olie. Je voelt de stress helemaal van je afglijden!

Enkele voordelen van Zweedse massage:
- vermindert spierspanning
- stimuleert de bloedcirculatie
- detox-effect: afvalstoffen worden afgevoerd
- vermindert stress en piekeren
- zelfzorg: puur genieten van tijd voor jezelf

Tarief:
Volledige lichaamsmassage: 75 minuten - 60 euro
Volledige lichaamsmassage: 90 minuten - 70 euro
Rug, nek en schouders: 40 minuten - 40 euro
Benen en voeten: 40 minuten - 40 euro

 

Hot stone massage

Een hot stone massage is het ultieme relax-moment! De massage gebeurt met warme vulkanische stenen. Deze worden op het lichaam gelegd maar worden ook gebruikt voor de massage zelf. Op deze manier kan de warmte tot diep in de spieren doordringen, waardoor deze volledig kunnen ontspannen. Deze behandeling is een echte weldaad voor lichaam en geest.

Tarief:
Volledig lichaam: 75 minuten - 70 euro
Rug, nek en schouders: 40 minuten - 50 euro

 

Zen massage

Wil je genieten van de pure ontspanning van massage maar ben je niet zo zot van de olie, en hou je bovendien eigenlijk liever je kledij aan? Dan is onze Zen massage perfect voor jou! In deze formule ligt de focus op het hoofd, de nek, de armen/handen en de voeten. Door de vele zenuwuiteinden op deze plaatsen heeft de massage een uitzonderlijk ontspannend effect op het hele lichaam. Net als al onze andere formules is dit volop genieten in een warme, aangename sfeer.

Tarief: 

Zen massage (hoofd, nek, armen, handen, voeten): 60 minuten - 50 euro
Deze massage gebeurt zonder olie. Je hoeft je niet te ontkleden.

 

Stoelmassage

Deze massage gebeurt terwijl je op een ergonomische massagestoel zit. De comfortabele houding laat je toe je volledig te ontspannen terwijl de nek, de schouders en de rug losgemaakt worden.

Enkele voordelen van stoelmassage:
- neemt minder tijd in dan een klassieke massage
- er wordt geen olie gebruikt
- gebeurt op de kledij
- diepe ontspanning door de focus op stresspunten (triggerpoints) in nek, schouders en rug

Tarief:
Rug, nek en schouders: 30 minuten - 30 euro

 

Praktisch

Afspraken kan je boeken via telefoon (0479 37 49 62) of per mail (info@innerlijkerust.be). De massages vinden plaats bij Innerlijke Rust in Huldenberg.

We starten steeds met een kort verkennend gesprek. Op die manier kan de massage helemaal op jouw noden afgestemd worden, en kan er rekening gehouden worden met eventuele gezondheidskwesties.

Cadeaubon

Voor al onze massages is een cadeaubon verkrijgbaar, of je kan zelf het bedrag bepalen. Op die manier schenk je een poosje heerlijke ontspanning en innerlijke rust. Een zalig cadeau om te geven en te krijgen!

De bon kan per post of per e-mail bezorgd worden, of je kan deze na afspraak komen ophalen.
Contacteer ons via info@innerlijkerust.be of 0479/37 49 62 voor alle vragen of om een tijdstip voor ophaling af te spreken.

Je kan de cadeaubon ook online bestellen:


Maak je keuze:
Naam van de ontvanger: