Drie jaar Innerlijke Rust!

Lieve lezer,

Innerlijke Rust bestaat 3 jaar en dat vieren we! De website heeft een nieuw kleedje gekregen, waardoor er onder andere een betere toegankelijkheid is voor mobiele apparaten.

Dat is niet alles: ook onze fysieke stek kreeg een update. De praktijk werd uitgebreid met een sfeervolle massageruimte.

Je kan nu dus ook in Huldenberg terecht voor een Zweedse relax-massage of een doeltreffende stoelmassage.

We blijven natuurlijk inzetten op Innerlijke Rust als belangrijkste stukje van de welzijnspuzzel. Rust in je hoofd en rust in het lichaam: het is een voortdurende wisselwerking. Wij helpen je het evenwicht terug te vinden!

Anti-stress massage
Onze massages doen stress-symptomen wegsmelten als sneeuw voor de zon. Kies voor een doeltreffende stoelmassage of een klassieke Zweedse ontspanningsmassage.
Lees meer
Ontspanningscoaching
Ontdek je hoe je stress kan loslaten en ontspanning volledig kan toelaten in je leven, via coachingsgesprekken en toepassing in de praktijk.
Lees meer
Programma gezonde levensstijl
Gezond eten, meer bewegen, voldoende slapen… hoe begin je eraan en hoe hou je het vol? Wij begeleiden je in het aannemen van gezonde gewoontes.
Lees meer

Ik ben Queenie Degruytere, gezondheidscoach in de Druivenstreek.

Mijn passie ligt in het begeleiden van mensen om zich goed te voelen en een stukje rust te vinden in onze hectische leefwereld.
Luisteren, mee nadenken over mogelijke positieve veranderingen in je leven, je lichamelijk helpen ontspannen door massage… dat is mijn ding!

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken, kan je me steeds vrijblijvend contacteren via info@innerlijkerust.be of 0479 37 49 62

 
Heel graag tot binnenkort!
 
Groetjes,
Queenie

You may also like