5 redenen om een ontspannende massage te nemen

Mocht je nog niet zeker zijn waarom je een deugddoende massage zou boeken bij Innerlijke Rust… We zetten 5 redenen op een rijtje!

Stress vermindert

Stress werkt zovele fysieke en mentale klachten in de hand, dat nogmaals mag gezegd worden dat een ontspannende massage helemaal geen overbodige luxe is!

Je voelt je beter in je vel

Door je te concentreren op de lichamelijke gewaarwording van de knedende bewegingen, versterk je de verbinding met je lichaam, leer je je lichaam beter kennen en voel je je beter in je vel.

Spierspanning vermindert

Massage is erop gericht op de spieren op te warmen, de doorbloeding te verbeteren en knooppunten (zogenaamde trigger points) los te maken. Stramme spieren worden merkbaar soepeler en ook de houding wordt beter.

Je slaapt beter

Door de pure ontspanning toe te laten in het lichaam en het hoofd, val je gemakkelijker in slaap. De slaapkwaliteit verbetert ook, waardoor je vanzelf een grotere weerstand tegen stress krijgt.

Tijd voor jezelf

Misschien het belangrijkste argument… door voor een massage te kiezen, maak je bewust tijd voor jezelf. Een stukje zelfzorg in je drukke leven, waarin even niets hoeft, enkel heerlijk relaxen.

Nu rest je enkel nog een afspraak te maken! 🙂

You may also like