Ontspannende massage

Massage… wie houdt er niet van? We voelen allemaal dat stress in ons lijf kruipt. Spanningen zetten zich niet alleen in de nek, de schouders, de rug vast: uiteindelijk wordt het hele lichaam belemmerd en doen zich allerhande fysieke klachten voor.

Door het losmaken van de spieren tijdens een ontspannende massage, kunnen spanningen losgelaten worden en komt het lichaam tot rust. Dit heeft een positieve invloed op de geest, die dan ook stressgedachten kan loslaten.

Heb je nog redenen nodig om een ontspanningsmassage te nemen? Hier zijn er 5!

Stress vermindert

Stress werkt zovele fysieke en mentale klachten in de hand, dat nogmaals mag gezegd worden dat een ontspannende massage helemaal geen overbodige luxe is!

Je voelt je beter in je vel

Door je te concentreren op de lichamelijke gewaarwording van de knedende bewegingen, versterk je de verbinding met je lichaam, leer je je lichaam beter kennen en voel je je beter in je vel.

Spierspanning vermindert

Massage is erop gericht op de spieren op te warmen, de doorbloeding te verbeteren en knooppunten (zogenaamde trigger points) los te maken. Stramme spieren worden merkbaar soepeler en ook de houding wordt beter.

Je slaapt beter

Door de pure ontspanning toe te laten in het lichaam en het hoofd, val je gemakkelijker in slaap. De slaapkwaliteit verbetert ook, waardoor je vanzelf een grotere weerstand tegen stress krijgt.

Tijd voor jezelf

Misschien het belangrijkste argument… door voor een massage te kiezen, maak je bewust tijd voor jezelf. Een stukje zelfzorg in je drukke leven, waarin even niets hoeft, enkel heerlijk relaxen.

Praktisch

Afspraken worden telefonisch vastgelegd (0479 37 49 62) en vinden plaats bij Innerlijke Rust in Huldenberg.

Volledige lichaamsmassage: 75 minuten – 60 euro
Rug, nek en schouders: 40 minuten – 35 euro
Benen en voeten: 40 minuten – 35 euro